Nachtvissen

Nachtvissen op Het Plashuis gaat net even iets verder dan de reguliere nachtvis arrangementen die men elders kan boeken.

Op plas 1 van ca.28 hectare water zijn 9 nachtvisstekken gemaakt. Elke stek is met zorgvuldigheid gekozen en hebben dus allemaal hun eigen unieke omgeving. Al onze stekken zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Op de steigers van de stekken is genoeg ruimte voor 2 tenten, op het ponton is ruimte voor 1 tent voor 2 personen. Tenten en de bijbehorende uitrusting dient u zelf mee te nemen. Op stek 3 kan door 1 persoon gevist worden. Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje en worden de wetenswaardigheden met u doorgenomen; waar kunt u bijv. het beste vissen en met welk aas. Daarna gaat u met uw roeiboot (1 per stek) naar uw nachtvisstek om u te installeren.

Op het Plashuis kunnen elke dag een ontbijt- of lunchpakket besteld worden. U boekt het arrangement zonder eten erbij. Tijdens uw verblijf kunt u , indien u dat wenst, per dag aangeven of u van een maaltijd gebruik wenst te maken.

Ontdek de nachtstekken!

Kaart definitief